Mindenkire nyitott társadalom

Facebook

Archívum

2010.11.19. 15:21 Nyitott társadalom

Zárónap

 

Befejeződött a Szocialisták és Demokraták Európai Parlamenti Frakciójának budapesti kihelyezett ülése. A konferencián ünnepélyesen elfogadták a „Budapesti Nyilatkozatot”, amelyben felszólítják az Európai Uniót, hogy sürgősen és határozottan lépjen fel a társadalomban egyre inkább terjedő gyűlölettel és megosztottsággal szemben. A dokumentumot Martin Schulz, az S&D frakció vezetője és Mesterházy Attila, az MSZP elnöke látta el kézjegyével.

A záró napon az Európai Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetségének képviselőcsoportja a Friedrich Ebert Alapítvánnyal közösen Magyarországnak szüksége van Európára” címmel konferenciát tartott, melyen Dr. Gurmai Zita, az Európai Szocialisták Nőszervezetének (PES Women) az elnöke is előadott. „Az Unióban közös érték a demokrácia, a jogállamiság. A tagállamoknak nemcsak lehetőségük, kötelességük is ezeket az alapértékeket egymáson számon kérni” - zárta mondandóját Gurmai Zita.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttarsadalom.blog.hu/api/trackback/id/tr642459476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása